Jasmine dragon pearls

Het is al bijna een maand geleden dat ik mocht komen thee proeven bij Pols Potten in Amsterdam. Samen met een vriendin toog ik naar het Java-eiland waar we samen met een aantal andere bloggers en theefanaten verwelkomd werden door Sarah. Zij was tevens degene die me had uitgenodigd voor dit proef-event, in samenwerking met Mr. Jones. Mr. Jones maakt zich sterk voor eerlijke en biologisch geteelde thee. Wij waren de gelukkigen die hun nieuwe exclusieve nieuwe theelijn mochten proberen.

Met een prachtig opgemaakte tafel, designer kopjes en schoteltjes en de allerfijnste theetjes werd het een heerlijke middag. Ieder van de 6 theesoorten werd geserveerd door één van de oprichters van Mr. Jones, terwijl de ander ons de verhalen achter de specifieke thee soorten bijbracht. Tijdens de proeverij wrong fotograaf Jet Braas zich in allerlei bochten om alles tot in detail vast te leggen met haar camera. Voilá, een kleine impressie!

IMG_3894

IMG_3953

IMG_4145

IMG_4159

IMG_4162

We sloten het geheel in stijl af met een glaasje champagne en een superleuke goodiebag met o.a. mijn favoriete Mr. Jones thee van die middag, en mooie porseleinen thee bekertjes van Pols Potten. Mr. Jones en Sarah, bedankt voor de fijne middag!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s